Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Απομάκρυνση του στρατοπέδου Κοσκινά από τους Αγίους Αναργύρους ζητούν 4 βουλευτές του ΚΚΕ




στρατοπέδου Κοσκινά, Άγιοι Ανάργυροι, δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού
Την απομάκρυνση του στρατόπεδου Κοσκινά και την απόδοση του χώρου στο λαό του δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, ζητούν με ερώτησή τους στον υπουργό Εθνικής Άμυνας οι βουλευτές Χρήστος Κατσώτης, Γιάννης Γκιόκας, Λιάνα Κανέλλη και Διαμάντω Μανωλάκου.

 Όπως τονίζουν το 301 Εργοστάσιο Βάσης του Τεχνικού Σώματος (Στρατόπεδο Κοσκινά), έκτασης 220 στρεμμάτων, στερεί πολύτιμο ελεύθερο χώρο από τους κατοίκους της περιοχής και υποβαθμίζει τη ζωή τους.
«Σύμφωνα με τη διοίκηση του δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν συναντήσεις με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τους όρους μιας πιθανής παραχώρησης του 301 Ε.Β. στο δήμο, όπου από την πλευρά του Υπουργείου τέθηκε ως προϋπόθεση για την παραχώρηση του χώρου η καταβολή από το δήμο ετήσιου ενοικίου» σημειώνουν και ρωτούν τον υπουργό: ποιες ήταν οι προτάσεις που κατέθεσε η κάθε πλευρά και τι μέτρα προτίθεται να πάρει προκειμένου να απομακρυνθεί το 301 Ε.Β, και ο χώρος να αποδοθεί στο λαό της περιοχής για ελεύθερη και δωρεάν χρήση ως χώρος πρασίνου, αναψυχής, πολιτισμού και αθλητισμού.

 http://doxthi.gr/49683/apomakrynsi-tou-stratopedou-koskina-apo-tous-agious-anargyrous-zitoun-4-vouleftes-tou-kke/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου