Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Park Festival: Μουσικό Φεστιβάλ στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης

Eίσοδος ελεύθερη.. Θα διεξαχθεί την 23-24-25 Ιουνίου

Park Festival! Το Park Festival είναι ένας ετήσιος μουσικός θεσμός που διεξάγεται στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης" και κάθε χρόνο φιλοξενεί πάνω από 50 καλλιτέχνες και χιλιάδες επισκέπτες.
Από το 2012 ξεκίνησε ένα φεστιβάλ διαφορετικό από όλα τα άλλα. Μια μουσική γιορτή, που ενώνει διαφορετικά είδη, διαφορετικούς ανθρώπους, σε ένα χώρο που πολλοί έχουν αγαπήσει και επισκέπτονται καθημερινά.





Όπως αναφέρουν και τα παιδιά στην ανακοίνωση, φέτος το φεστιβάλ θα είναι λίγο διαφορετικό και θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το 1ο μέρος θα γίνει το τελευταίο Π/Σ/Κ του Ιουνίου, στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης. Το 2ο μέρος θα διεξαχθεί το Σεπτέμβρη με διαφορετικές, ροκ μουσικές. 

Σχετικά με το 1ο μέρος, λοιπόν, που είναι και αυτό που προς το παρόν μας ενδιαφέρει: θα ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία του “Origins Soundsystem”, την Παρασκευή, ένα
χειροποίητο σύστημα όπως ακριβώς το έκαναν στους δρόμους της Τζαμάικα το 1970 παίζοντας με δυνατά μπάσα Reggae/Dub/Steppa για να νιώσουμε όσο περισσότερο γίνεται και να ζήσουμε για λίγο τηνΤζαμαϊκανή κουλτούρα με επιλεγμένους Djs! Anna Mystic, Dub Riots, Systematic, Sunjaman, Indamouse, Kaleya. Host By Big Shine.  

To Σάββατο θα ανέβουν στην σκηνή του Park Festival ο Εισβολέας με τον Dj Strider για να ρίξουν ρίμες όπως μόνο αυτού ξέρουν, οι γνωστοί και αγαπημένοιFundracar για να χορέψουμε και οι Balkan Riddims που πατρεύουν τον αυθεντικό ήχο των νησιών της Καραϊβικής, με αυτών των αφρικάνικων φυλών και είναι η εγγύηση της καλής διασκέδασης. Το event θα ανοίξουν οι Stiko & Wag με ένα μοναδικό DJ set. Το after party θα συνεχίσει το μουσικό μας trip με τους Kill Emil (καταξιωμένο στον χώρο της Hip Hop, Downtempo, Trip Hop, Dub, Reggae) και Insom (Jungle Drum&Bass). 

Την τελευταία μέρα του πρώτου μέρους του φετινού φεστιβάλ, θα κλείσουν οιBandallusia οι οποίοι περιπλανιούνται από το ελληνικό ροκ έως το έντεχνο και από το ρεμπέτικο στο παραδοσιακό τραγούδι, πάντα με πειραματική διάθεση. Οι Assoi tou Salvador είναι ένα μοναδικό ενεργειακό κουιντέτο με ασυγκράτητο ρυθμικό ανακάτεμα Swing, Rumba, Reggae, Ska, Funk και Mambo. Οι Barayankaείναι ένα ηλεκτρονικό φολκ σχήμα με έντονα βαλκανικά στοιχεία και κέλτικες συνθέσεις και τέλος οι Σάτυροι είναι κάτι κατσικοπόδαροι με κέρατα και μακρουλά όργανα (κιθάρες, φλάουτα, σαξόφωνα...) που πιάνουν και τραγουδάνε κάτι ακατάληπτες ιστορίες για δράκουλες σε θρακιώτικους δρόμους, ροκ τσιφτετέλια και βιεννέζικα βάλς. Η μέρα θα είναι γεμάτη μουσικές ιστορίες και περιπλανήσεις σε κάθε γωνιά της χώρας μας και όχι μόνο! 

Στο φεστιβάλ εκτός από τους καλλιτέχνες στην σκηνή θα συμμετέχουν και καλλιτέχνες με δικούς τους πάγκους με διάφορες δημιουργίες. 

*Γνωρίστε καλύτερα το Park στην σελίδα του και για ενημερώσεις επισκεφτείτε το κάλεσμα στο fb
Το Park Festival επιστρέφει!!!



Φέτος ταρακουνάμε τα νερά, αλλάζουμε και δοκιμάζουμε καινούργια πράγματα χωρίζοντας το Festival σε δύο μέρη.Το πρώτο μέρος θα διεξαχθεί την 23-24-25 Ιουνίου δίνοντας στο φεστιβάλ έναν άλλο αέρα!


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * 
►► Παρασκευή 23 Ιουνίου ◄◄ ►REGGAE - DUB SESSIONS◄ ►powered by Origins Soundsystem◄ ▪ ANNA MYSTIC ▪ ▪ DUB RIOTS ▪ ▪ SYSTEMATIC ▪
▪ SUNJAMAN ▪
▪ INDAMOUSE ▪
▪ KALEYA ▪
►hosted by BIG SHINE◄

* * * * * * * * * * * * * * * * * * *

►►
Σάββατο 24 Ιουνίου ◄◄
► Live on stage ◄
▪ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ & DJ STRIDER ▪
▪ FUNDRACAR ▪
▪ BALKAN RIDDIMS ▪
► opening/ after Dj sets ◄
▪ KILL EMIL ▪
▪ INSOM ▪
▪ STIKO & WAG ▪
► hosted by BIG SHINE ◄

* * * * * * * * * * * * * * * * * * *

►►
Κυριακή 25 Ιουνίου ◄◄
► Live on stage ◄
▪ BANDALLUSIA ▪
▪ ASSOI TOU SALVADOR ▪
▪ BARAYANKA ▪
▪ SATYRS ▪

______________________________________________________

Περιβαλλοντικό Πάρκο Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης”
ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ : Α10, Β10, Β12, 704, 735, 420, 421, 892
ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΙΣ 19.00 / ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
more infos : fb.me/parkfestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου