Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Αγ. Αναργυροι-Καματερό: Παρεμβάσεις ύψους 615 χιλ. ευρώ σε 2 γήπεδα ποδοσφαίρου

  
Προγραμματική Σύμβαση για το έργο «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα γηπέδων ποδοσφαίρου στον Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού», προϋπολογισμού 615.000 ευρώ με ΦΠΑ,  υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Νίκος Σαράντης.
Στόχος του έργου, που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας, είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, κυρίως των μαθητών, και η ενίσχυση των υπηρεσιών αθλητισμού στον Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού, με την αναβάθμιση δύο γηπέδων ποδοσφαίρου τα οποία δεν ανταποκρίνονται στις αθλητικές απαιτήσεις και προδιαγραφές.
Ειδικότερα, το έργο αφορά στην προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα προδιαγραφών FIFA σε δύο γήπεδα
ποδοσφαίρου, το ένα εκ των οποίων βρίσκεται στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Δ.Κ. Αγίων Αναργύρων (Λεωφ. Δημοκρατίας - Σπύρου Λούη - Κωνσταντινουπόλεως και Βαλτετσίου) και το δεύτερο, στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Δ.Κ. Καματερού (Τέρμα Ιερού Λόχου και Λυκούργου). 
Τέλος, σημειώνεται ότι το έργο θα δημοπρατηθεί από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του.

 http://www.opalmos.gr/ag-anargyroi/4547-ag-anargyroi-kamatero-paremvaseis-ypsous-615-xil-evro-se-2-gipeda-podosfairou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου