Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Σε ευρωπαικό συνέδριο υγείας ο Δήμος Αγ. Αναργύρων - Kαματερού



rimini.3


Στο  1ο  Ευρωπαϊκό  Συνέδριο “Adherence to Therapy – Τηρώντας την θεραπεία”  που πραγματοποιήθηκε στο Ρίμινι της Ιταλίας,  συμμετείχε ο Δήμος Αγίων Αναργύρων.
Στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής  πραγματοποίησαν εισήγηση  με θέμα “Health promotion through  the innovative structures  in  the Municipality  of AghiiAnargiri Kamatero – Προαγωγή Υγείας  μέσα από καινοτόμες  δομές  στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού»  στα πλαίσια της θεματικής “Συγκρίνοντας  τα εθνικά Συστήματα Υγείας” κατά  την  έναρξη του Συνεδρίου στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Palacongressi.
Σκοπός  του συνεδρίου ήταν η ανταλλαγή καλών πρακτικών
και η ανάπτυξη συνεργασιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο για την  βελτίωση της ποιότητας ζωής  των πολιτών  στον τομέα της υγείας   και ιδιαίτερα της αποκατάστασης.
Στην εκπροσώπηση του Δήμου  συμμετείχαν ο Υπεύθυνος Κοινωνικής Πολιτικής  κ. Παντελιάς Νίκος ενώ η  παρουσίαση πραγματοποιήθηκε  από την Οικονομοπούλου Αγγελική, Διευθύντρια της Υπηρεσίας και την  Κεντεποζίδου Αναστασία, Κοινωνιολόγο Mcs.
Ο κ.  Παντελιάς  παραχώρησε συνέντευξη τύπου σε κρατικό ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό, όπου ανέλυσε την ωφελιμότητα  των παρεχόμενων  υπηρεσιών  νοσηλευτικής φροντίδας στους πολίτες κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην Υπηρεσία Βοήθεια Σπίτι.
Μέσα από τη συμμετοχή του Δήμου    δόθηκε η ευκαιρία παρουσίασης των προγραμμάτων πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας και αποκατάστασης που υλοποιούνται στην πόλη , ενώ παράλληλα αναδείχτηκαν νέα δίκτυα συνεργασίας.

 http://newsta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου