Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Πτώμα γυναίκας τυλιγμένο σε κουβέρτα στους Αγ. Αναργύρους

Η ιδιοκτήτρια ενός οικοπέδου, κάλεσε την αστυνομία και ειδοποίησε πως βρήκε ένα πτώμα τυλιγμένο μέσα σε κουβέρτες. Πτώμα σε αποσύνθεση βρέθηκε στους Αγίους Αναργύρους.Συγκεκριμένα η ιδιοκτήτρια ενός οικοπέδου, κάλεσε την αστυνομία και ειδοποίησε πως βρήκε ένα πτώμα τυλιγμένο μέσα σε κουβέρτες. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πτώμα φέρεται να ανήκει σε γυναίκα, περίπου στην ηλικία των 33 ετών. Ιατροδικαστής έχει κληθεί και σπεύδει στο σημείο, καθώς
πιθανολογείται πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Η ιδιοκτήτρια του οικοπέδου, μιλώντας σε δημοσιογράφους, είπε ότι το πτώμα θα μπορούσε να βρίσκεται κάμποσο καιρό στο κτήμα, καθώς υπήρχαν αρκετά χόρτα, που πιθανώς να το κάλυπταν, ενώ δεν υπήρχε κάποια έντονη μυρωδιά στο σημείο όπου βρέθηκε. «Κατά την επίβλεψή μου στο κτήμα, είδα κάτι που στην αρχή νόμιζα ότι πρόκειται για ζώο. Αλλά είδα ότι είναι τυλιγμένο σε μια κουβέρτα και σε μια σακούλα, πήγα λίγο πιο κοντά και είδα ότι μάλλον δεν ήταν ζώο κι έτσι κάλεσα το διοικητή των Αγίων Αναργύρων». 
Όπως ανέφερε στη συνέχεια, οι καλλιεργητές που χρησιμοποιούν το κτήμα, παίρνουν νερό από ένα πηγάδι, το οποίο είναι αρκετά κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα: «Δεν μου είχαν πει τίποτα. Ούτε για δυσοσμία, ούτε είχαν δει κάτι». 

www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου