Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Tο μεγαλύτερο jazz φεστιβάλ στην Ελλάδα στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»

AF20160902 5o jazz sto parko
Για 5η χρονιά ο Δήμος Ιλίου διοργανώνει ένα από τα μεγαλύτερα jazz φεστιβάλ στην Ελλάδα, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για επισκέπτες, λάτρεις του είδους, από όλη την Αττική.
Το 5ο jazz στο Πάρκο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, στο θέατρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» και εντάσσεται στο πρόγραμμα του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη του Δήμου.
Ένα ξεχωριστό τρίωρο πρόγραμμα jazz μουσικής με δεκατρείς αξιόλογους σολίστες, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Τρανταλίδη, θα μας ταξιδέψουν σε μια ονειρική βραδιά με υπέροχους jazz  αυτοσχεδιασμούς.
Με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων και ξένων μουσικών του είδους, το «jazz στο Πάρκο» ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2010 και φιλοξενείται πάντοτε στον ανεκτίμητης οικολογικής αξίας χώρο του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», από όπου το φεστιβάλ
πήρε και την ονομασία του.
Στο 5ο jazz στο Πάρκο συμμετέχουν οι Triplicity με τους Πάνο Βασιλόπουλο, Γιώργο Σταυρουλάκη και Παναγιώτη Μπουραζάνη, οι Τέρη Βακιρτζόγλου Trio με τους Νίκο Αναδολή, Κώστα Κωνσταντίνου και Γιάννη Παπαδούλη, καθώς και οι EΡΤΑ με τους Tony Lakatos, Βασίλη Ξενόπουλο, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Παντελή Μπενετάτο, Περικλή Τριβόλη, Luis Entrique BU και Γιώργο Τρανταλίδη.

 http://newsta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου