Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Διαχείριση απορριμμάτων: Χορήγηση ειδικού επιδόματος στους εργαζομένους

Διαχείριση απορριμμάτων: Χορήγηση ειδικού επιδόματος στους εργαζομένους
Μία συνδικαλιστική διεκδίκηση του Σωματείου των Εργαζομένων στον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής, που αφορούσε τη χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας σε όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως ειδικότητας, που εργάζονται κατά πλήρες ωράριο στους Χώρους Υγειονομικής Ταφής (ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ), σε Σταθμούς Μεταφόρτωσης, στην Ανακύκλωση και σε Μονάδες Επεξεργασίας Απορριμμάτων, δικαιώθηκε, με την ψήφιση του σχετικού Άρθρου - Άρθρο 22 - από την Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διαδικασία ψήφισης του Νομοσχεδίου «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες Διατάξεις», το περασμένο Σάββατο, και την αντίστοιχη δημοσίευσή του στο ΦΕΚ (ΝΟΜΟΣ 4368/2016). «Έτσι, δικαιώθηκε ένας μακροχρόνιος και επίπονος αγώνας μας, θέτοντας τέρμα σε αμφισβητήσεις ..
και αντίθετες ερμηνείες για την καταβολή του. 
Εμείς σταθεροί στις αρχές μας οφείλουμε να χαιρετίσουμε την συμπαράσταση και ανταπόκριση της απελθούσας εκτελεστικής του ΕΔΣΝΑ, που ομόφωνα αποφάσισε την καταβολή του,  κατανοώντας το δίκαιο του αιτήματος μας. 
Επίσης χαιρετίζουμε την παρούσα εκτελεστική για την συμπαράσταση της, στην διεκδίκηση του αιτήματος μας και ιδιαίτερα την Πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ κ. Δούρου που στήριξε με όλες της τις δυνάμεις το αίτημα μας μέχρι την τελική επίλυση του. 
Η δικαίωση του τετράχρονου αγώνα μας, μας γεμίζει ελπίδα και δύναμη να συνεχίσουμε με την ίδια επιμονή και υπομονή για την ικανοποίηση και άλλων δίκαιων αιτημάτων μας», τονίζουν στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στον ΕΔΣΝΑ.

 http://epoli.gr/diaxeirisi-aporrimmatwn-xorigisi-eidikoy-epidomatos-a-83534.html?category_id=51

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου