Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ



                                                     


Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού εγκαινίασε στο Α΄ ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων τη λειτουργία του ΚΕΠ Υγείας.

Πρόκειται για μια νέα δημοτική δομή που σκοπό έχει την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας και ενημερώνει τους κατοίκους του Δήμου για τις προληπτικές εξετάσεις που προτείνονται βάσει διεθνών κατευθυντήριων οδηγιών για την έγκαιρη διάγνωση συγκεκριμένων νοσημάτων.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ, Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης κατά την ομιλία του τόνισε τη σημασία της πρόληψης για τους δημότες πριν φτάσουν στη θεραπεία μιας νόσου κάνοντας μια συνοπτική αλλά..
εμπεριστατωμένη παρουσίαση του προγράμματος των ΚΕΠ Υγείας. Ο κ. Πατούλης σημείωσε ιδιαίτερα το σημαντικό και σπουδαίο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στον τομέα της πρόληψης και συνεχάρη για μια ακόμη φορά όλους τους δήμους που συμμετέχουν και πιστεύουν σε αυτό το νέο θεσμό.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού κ. Νίκος Σαράντης αναφέρθηκε στην πολύ στενή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του δήμου και του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ, ενώ μίλησε για τη συμμετοχή του Δήμου ως έναν από τους 14 πρωτοπόρους δήμους σε ένα ολοκληρωμένο θεσμό που αφορά στην πρόληψη. Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Αντιδημάρχους και τους συνεργάτες στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου για την αφοσίωσή τους στην παροχή υπηρεσιών στους πολίτες.  

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Γενικός Διευθυντής του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ κ. Σ. Παπασπυρόπουλος, ο κ. Ν. Παντελιάς Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Πετρούπολης και Αχαρνών κ.κ. Αθηναγόρας, ο κ. Γ. Μακρυνός Αντιπρόεδρος Β’ του Δ.Σ. του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ και Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού, ο κ. Α. Λεωτσάκος Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, ο κ. Π. Παπαγεωργίου Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Παιδείας, ο κ. Γ. Μαλτέζος και η κα Π. Καρκαλέτση, Δημοτικοί Σύμβουλοι Αγίων Αναργύρων-Καματερού, ο κ. Π. Μουρούτσος Διοικητικός Υπεύθυνος της Κεντρικής Δομής των ΚΕΠ Υγείας και ο κ. Γ. Κορμάς Επιστημονικός Υπεύθυνος της Κεντρικής Δομής των ΚΕΠ Υγείας και πολλοί ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου