Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Συνδικάτο ΟΤΑ: Όχι στον επανέλεγχο των συμβάσεων – Καμία διαθεσιμότητα, καμία απόλυση

TO ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, TO ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ KAI ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ έστειλαν επιστολή προς τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των σωματείων των Δήμων της Αττικής αναφέροντας τα εξής:
«Η κυβέρνηση με τον επανέλεγχο όλων των συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου των εργαζομένων στους Δήμους (άρθρο 42 του νόμου 4250/14) θέλει να πετάξει στον καιάδα της ανεργίας
χιλιάδες εργαζόμενους.
Τα λεγόμενα της κυβέρνησης περί πλαστών δικαιολογητικών για το συγκεκριμένο ζήτημα είναι παραμύθια.
Οι Δήμαρχοι δηλώνουν «ένθερμοι υποστηρικτές» και «υπέρμαχοι αυτής της διαδικασίας», γιατί θέλουν να ξεφορτωθούν εργαζόμενους με δικαιώματα και να διευρύνουν παραπέρα στις ευέλικτες μορφές εργασίας.
Στις σημερινές συνθήκες υπάρχει ανάγκη να δοθεί συνολική απάντηση ενάντια στις απολύσεις, γιατί δε μπορούμε να περιμένουμε πότε θα έρθει η σειρά μας. Η αδράνεια και η απάθεια είναι συνενοχή και εμείς  δε συναινούμε.
Σε αυτή την κατεύθυνση τα παραπάνω σωματεία παίρνουμε την πρωτοβουλία και καλούμε σε πλατιά σύσκεψη τα Δ.Σ. των σωματείων των Δήμων της Αττικής την Κυριακή 26 Οκτώβρη και ώρα 11 το πρωί στο παλαιό δημαρχείο Αγ. Αναργύρων (στην οδό λεωφόρος Δημοκρατίας απέναντι από την εκκλησία των Αγ. Αναργύρων), για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε  τα επόμενα βήματα μας.
Όχι στο λεγόμενο επανέλεγχο των συμβάσεων των ΙΔΑΧ. Καμία διαθεσιμότητα, καμία απόλυση. Κατάργηση του ν. 4250 περί αξιολόγησης και του λεγόμενου επανελέγχου των ΙΔΑΧ»

ΠΗΓΗ - http://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου