Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Απήγαγαν και κράτησαν όμηρο 14χρονο παιδί από το Καματερό

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί του τμήματος Αχαρνών για τον εντοπισμό και την σύλληψη των τριών τσιγγάνων που λήστεψαν μέσα στο σπίτι του, απήγαγαν και κράτησαν όμηρο ένα 14χρονο παιδί από το Καματερό. Στο κόλπο συμμετείχε ένας φίλος του 14χρονου, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση στην περιοχή που διαμένουν. 
Η αστυνομία συνέλαβε το φίλο και συμμαθητή του 14χρονου, ήδη σχηματίστηκε δικογραφία ενώ οι τρεις δράστες διαφεύγουν μέχρι στιγμής τη σύλληψη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 14χρονος από την Αρμενία αγόρασε το
playstation που πουλούσε ο 16χρονος φίλος και συμμαθητής του από την Αλβανία και τον πήγε σπίτι του να του δώσει τα χρήματα. Ο μικρός έβγαλε τα λεφτά από το μέρος που φύλαγε η οικογένεια τις οικονομίες της και λίγο αργότερα, ο 16χρονος, ο οποίος είδε που τα έκρυβαν, ειδοποίησε τους τρεις δράστες. Οι τσιγγάνοι εισέβαλαν στο σπίτι του 14χρονου, άρπαξαν τα χρήματα, του έδεσαν μάτια και χέρια, τον έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου και τον μετέφεραν σε ένα διαμέρισμα στο Καματερό. Λίγες ώρες αργότερα, τον άφησαν δεμένο με μια κουκούλα στο κεφάλι σε οικόπεδο στην περιοχή του Ζεφυρίου. Μιλώντας στη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ, o δικηγόρος της οικογένειας του 14χρονου, Βασίλης Ταουξής, τόνισε ότι πρόκειται για μια σπάνια περίπτωση στα ελληνικά εγκληματολογικά χρονικά και επεσήμανε ότι η γενναιότητα του μικρού αποδείχθηκε καταλύτης για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. «Το παιδί έπεισε τους απαγωγείς του να του λύσουν τα μάτια και έτσι κατάφερε να δει και να περιγράψει στους αστυνομικούς τον χώρο που τον κρατούσαν όμηρο» τόνισε ο κ. Ταουξής και ευχαρίστησε, εκ μέρους της οικογένειας, τους αστυνομικούς του τμήματος Αχαρνών για το ζήλο που επέδειξαν και άμεση κινητοποίησή τους.
http://doxthi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου