Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Τον παράτησε η φίλη του και κατέκαψε το Καματερό

Eμπρηστής λόγω... ερωτικής απογοήτευσης δηλώνει ο 29χρονος που συνελήφθη το Σάββατο κατηγορούμενος για τέσσερις εμπρησμούς στην περιοχή του Καματερού.
Συγκεκριμένα, ο νεαρός κατηγορείται ότι έβαλε τέσσερις φωτιές στην περιοχή Προφήτης Ηλίας Ποικίλου Ορους στο Καματερό, εκ των οποίων οι τρεις εκδηλώθηκαν σε ξερά χόρτα δίπλα στο δρόμο..
το απόγευμα του Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 18.26, στις 18.30 και στις 20.12. Οι τρεις αυτές πυρκαγιές σβήστηκαν αμέσως, ωστόσο, μια άλλη φωτιά που είχε βάλε στις 27-6-2014, στο Ποικίλο Όρος είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Οπως έγινε γνωστό από πηγή του Πυροσβεστικού Σώματος, ο 29χρονος έχει νοσηλευτεί δύο φορές στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, βρίσκεται σε αγωγή με φάρμακα για ψυχολογικά προβλήματα και όπως είπε στους πυροσβέστες που τον συνέλαβαν, έβαλε τις φωτιές, λόγω... ερωτικής απογοήτευσης.

Ο 29χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για εμπρησμό από πρόθεση κατ΄ εξακολούθηση, οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφανθεί για την τύχη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου