Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ 2014"

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην Πόλη μου 2014»  που διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αγ. Αναργύρων Καματερού.
Στις καλοκαιρινές δραστηριότητες συμμετείχαν περίπου 700 παιδιά ηλικίας 5 έως 12.
Η θεματική του φετινού προγράμματος ήταν: «Όλοι χωράμε στο δάσος» και είχε ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά σε θέματα που έχουν σχέση με το περιβάλλον, τη διαφορετικότητα, τη..
συνεργασία, τη φιλία, την ομαδικότητα.

Οι δραστηριότητες έλαβαν χώρα καθημερινά από τις 7.30 π.μ. έως τις 16.00 μ.μ στο 3ο Δημ. Σχολείο Αγ. Αναργύρων και στο 7ο Δημ. Σχολείο Καματερού, σε δύο χρονικές περιόδους, από τις 16 Ιουνίου έως τις 27 Ιουνίου και από τις 1 Ιουλίου έως τις 11 Ιουλίου.
Μέσω του προγράμματος τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με την Τέχνη και τον Αθλητισμό, παρακολούθησαν Καραγκιόζη, Κουκλοθέατρο, Κινηματογράφο, συμμετείχαν  στο «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού», έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια σε συνεργασία με το Σώμα Ελλήνων Οδηγών, πήραν μέρος στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου στο Θεατράκι του Περιβαλλοντικού Πάρκου Αντώνης Τρίτσης, κ.α..
Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας ευχαριστεί το προσωπικό για την άρτια συνεργασία και τους γονείς που εμπιστεύθηκαν και φέτος τα παιδιά τους στο πρόγραμμα Καλοκαίρι στην Πόλη μου 2014 και εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου