Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

"Πάει πολύ να εγκαλούν το ΚΚΕ οι μόνιμοι συνεργάτες του ΠΑΣΟΚ"



 Σε ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ  «Αλληλεγγύη» ισχυρίζεται ότι το ΚΚΕ
με το κάλεσμα του στο λαό των Αγίων Αναργύρων-Καματερού να καταδικάσει και τους δύο υποψήφιους στο β’  γύρο των δημοτικών και των περιφερειακών εκλογών «έδωσε» το δήμο στην παράταξη του Σαράντη.
Επίσης, σε κείμενο που συνυπογράφουν υποψήφιος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ και ένας γνωστός βετεράνος στην πολιτική κωλοτούμπα, προσπαθούν να συνετίσουν το ΚΚΕ, επικαλούμενοι.......

μάλιστα το Λένιν!


Οι συγκεκριμένες ενέργειες, που θυμίζουν τις πιο «ένδοξες» μέρες του «αυριανισμού», είναι πλήρως εναρμονισμένες με την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει εξετάσεις στο κεφάλαιο για να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη.


Πάει πολύ να πιάνουν τους κομμουνιστές στο στόμα τους οι τοπικοί εκφραστές του ΣΥΡΙΖΑ που έφτασε να φλερτάρει με τους «παρασυρμένους» χρυσαυγίτες για να πάρει δήμους.


Πάει πολύ να εγκαλούν το ΚΚΕ οι μόνιμοι συνεργάτες του ΠΑΣΟΚ στα σωματεία και στην τοπική διοίκηση. Αυτοί που στο δήμο μας υιοθέτησαν τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ, πολλοί εκ των οποίων στελέχη των δημοτικών αρχών που στήριξε το ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια.


Πάει πολύ να επιτίθενται στο ΚΚΕ αυτοί που έχουν πάρει θέση απέναντι από το λαό και καλλιεργούν αυταπάτες για «φιλολαϊκή» Ευρωπαϊκή Ένωση και «ανθρώπινο» καπιταλισμό. Αυτοί που λένε ότι δεν αμφισβητείται η θέση της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ και προωθούν τη νέα κοινωνική συμφωνία με το ΣΕΒ, δηλαδή την ακόμα μεγαλύτερη εκμετάλλευση των εργαζομένων.


Η θέση του ΚΚΕ είναι ξεκάθαρη και κρυστάλλινη:


Κατάργηση του καλπονοθευτικού νόμου που προβλέπει το δεύτερο γύρο και νοθεύει τη λαϊκή θέληση και καταδίκη των εκφραστών των κομμάτων που στηρίζουν τον ευρωμονόδρομο και στους δύο γύρους. Ο λαός να μην παρασυρθεί από τη λογική του μικρότερου κακού που πάντα οδηγεί στο μεγαλύτερο κακό.


Το ΚΚΕ δεν κάνει παζάρια και υπόγειες συμφωνίες. Δε λέει άλλα το Σάββατο και άλλα την Κυριακή. Δεν υποκρίνεται για να γίνει αρεστό.  Για αυτό αποτελεί εγγύηση για τον εργάτη, τον άνεργο, τον αυταπασχολούμενο, τον νέο. Για αυτό είναι δεδομένο ότι θα είναι η πιο μαχητική αντιπολίτευση και στο νέο δημοτικό συμβούλιο απέναντι στην αντιλαϊκή διοίκηση Σαράντη και σε όλους τους εκφραστές του ευρωμονόδρομου.


Καλούμε το λαό των Αγίων Αναργύρων-Καματερού να βγάλει συμπεράσματα, και από το γεγονός αυτό, για το ρόλο και τις πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ.


Να πιστέψει στη δύναμη του, να συστρατευτεί με το ΚΚΕ.




Κ.Ο. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου